Виявляється, не всі відео з позначкою XXX такі ж ефективні!

Середній час, який клієнт витратив на веб-сайт Pornhub, —– 9 хвилин 20 секунд. Вчені фактично визнали чіткий зв’язок між темою відео та тривалістю перегляду. Відео “—; Літній чоловік– молода дівчина» виглядає в середньому 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд довше аналітичного середнього. Після цього, у порядку зменшення, йдуть відеокліпи зі зрілими жінками (10 хвилин 38 секунд) , гей-порнографія (10 хвилин 36 секунд), аматорське порно (10 хвилин 19 секунд).

Інші категорії нижче номінального рівня. Наприклад, ролики з ректальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійська порнографія —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбіянки відео зі страпоном —- 8 хвилин 1 секунда. Проте найменше часу отримало відео з рудоволосими жінками: його дивляться в середньому 6 хвилин 35 секунд.Більше тут члени На нашому сайті

За легкою логікою, найцікавішим був ролик із рудоволосими дамами. Наближення до нього, завдяки ботанам та іншим гікам, хентаю, відео з учнями та дамами з крихітними бюстами. Пол Браянт, професор медицини в Індіанському коледжі (США), описує це за допомогою однієї з найпоширеніших фізіологій. На підсвідомому рівні молоді та багаті жінки, які здатні виробляти хорошу ікру, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub додатково визначив, скільки часу громадяни різних країн вкладають у ресурс. Так, найдовше —– японці (11 хв. 19 сек.), на другому місці —– араби (10 хв. 14 сек.), на 6-му місці громадяни Росії з 9 хв. 19 сек. Найшвидші —- місцеві жителі латиноамериканських країн із 7 хвилинами 23 секундами.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви напевно зрозумієте, який саме фільм варто запросити жінку на перегляд додому, щоб не нарватися на відмову!

Ми не розуміємо, як ви провели вихідні, але ми розуміємо, що робили в цей час спеціалісти Pornhub: вони ретельно готували статистику. Результат – зведені таблиці, що показують, які стилі порнографії особливо поширені серед жінок у різних країнах.

Останнім часом відеоролики в категорії «лесбіянки» регулярно займають пальму першості. І Pornhub справедливо заявляє, що це в основному результат жіночої аудиторії. Жінки дивляться ці відео на 151% частіше, ніж хлопці. Тривожний дзвінок!

Варто зауважити, що вподобання відрізняються від країни до нації. Тому наші співвітчизники віддають перевагу відеороликам категорії «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, виходячи з цього міркування, російські жінки повинні віддавати перевагу «сексу з ведмедями і балалайками», але ми вирішили не думати про це.

Сміливі дослідники виявили, яке порно перетворює вас найшвидше!

Вісім найпопулярніших груп: «лесбіянки», «хентай», «секс з неграми», «ректальний секс», «секс з індіанцями», «аматорська порнографія», «мілф», «секс з азіатами».

Є статистика для приватних країн. Таким чином, у США жінки на 102% частіше насолоджуються відео в класифікації «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії 31% частіше дивляться «жорстокий секс», канадські жінки вибирають «секс утрьох» у 36% випадків, француженки переглядають відеокліпи в класифікації «рогоносців». аж на 103% частіше, ніж у різних інших країнах, а серед громадян Німеччини особливу перевагу надають відеокліпу «фут-фетишизм» (і це суцільні 165%).

Згідно з цією вражаючою цифрою, жінки на 714% частіше, ніж решта світу, шукають відео на запит «секс з росіянами», і, зрозуміло, ми цілком підтримуємо такий патріотизм. Додатково бажані відеоролики в групах «фут-фетишизм». та «інтернет-відеокамера».

Друга частина дослідження була присвячена віковим співвідношенням. Виявилося, що те, яку порнографію оберуть жінки, залежить не лише від громадянства, але й від віку.